Portfolio
SiteLock

Copyright @ All Rights Reserved

Amsterdam op zijn mooist.

Zeer goede service, vriendelijke benadering, veel eigen initiatief. Henri denkt zeker met zijn opdrachtgever mee. Een echt heel plezierige ervaring !!

Je inzet was super. Prachtige dag, prachtige foto's en veel lof over je inzet. Henri nogmaals bedankt !

 

Relaties van de Moto GP.

Een geweldige fotograaf waardoor wij nog steeds kunnen nagenieten van onze mooie dag. Vooral de emoties en de sfeer van de dag weet hij onwijs goed te vangen in zijn foto´s. Voor iedereen een aanrader, mede omdat hij naast de prettige omgang ook zeer professioneel is. Henri heel erg bedankt en veel succes!

 

Rotterdam Logistiek – 50 jarig bestaan.

Wat een topfotograaf! Heel toegankelijk, professioneel, open en we hebben amper gezien dat je er was tijdens de belangrijke momenten maar toch hele mooie foto's gemaakt op de juiste momenten! Dank je wel!!

 

Partyboot Amsterdam.

Top dag met een top fotograaf! Echt de foto’s zijn echt gaaf! Niet standaard maar echt met eigen ideeën. Wij zijn blij dat we Henri als fotograaf hebben gekozen en iedere foto is super!

Bedankt voor het vastleggen van de mooie momenten!

 

Model Mariëlle

Henri is uitermate bedreven en zijn fototoestel is als het ware een onderdeel van zijn lijf geworden. Intuïtief en creatief weet hij feilloos de sfeer "on the spot" te vangen. Aanrader!

 

Reisorganisatie Ardanza – Spanje specialist.

We zitten weer te kijken en er zitten zulke pareltjes tussen... eigenlijk zijn ze allemaal prachtig.

Inmiddels hebben we ook al heel erg genoten van de echt prachtige foto's die zijn gemaakt, wat een originele en uitstekende waarnemer bent u. ook de portretten zijn zeer raak en soms ontroerend.

Zeer hoge kwaliteit.