Afscheidsfotografie.

 

Weinig voorrechten zijn zo waardevol als het ophalen van herinneringen.


Daarom breng ik als afscheidsfotograaf de meest dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart in beeld, als waardevolle herinnering voor later.


Zo groeit het beeld van vandaag uit tot de herinnering voor morgen.


Verlies overleven is niet loslaten, maar anders leren vasthouden in de herinnering.


Ik sta voor:

 

  • Een persoonlijke benadering.
  • Betrouwbaarheid.
  • Professionele kwaliteit. 
  • Creativiteit en ontzorging.
  • Empathisch vermogen.
  • Vertrouwen en discretie.
  • Service en ervaring.

 

Waardevolle herinneringen zijn blijvend.


In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is afscheidsfotografie niet alleen waardevol voor kinderen. Ook jongeren, volwassenen en zelfs ouderen geven aan dat uitvaartfoto’s hen helpen om na een verlies het leven weer op te pakken. Uitvaartfotografie zorgt voor iets blijvends: het houdt herinneringen levend en voorkomt dat die herinneringen vervagen.


De dag van de uitvaart is het meest intense moment van het afscheid. Direct na het overlijden weet je dat heel binnenkort de overledene niet meer zichtbaar is. Het is de realiteit van iets wat je niet wilt en wat je je vooraf niet kunt voorstellen.

Naast de begrafenis of crematie zijn er bij de uitvaart meer momenten die bij het afscheid horen. Familie en vrienden komen in de dagen vooraf aan de uitvaart vaak al even langs. Om nog even bij de overledene te zijn. Dit informele samenzijn is moeilijk, maar tegelijk ook mooi. Mooi omdat je elkaar steunt, omdat je het verdriet deelt. Vaak zie je dit als nabestaande niet op het moment zelf. Het worden pas later dierbare laatste herinneringen wanneer je dit terugziet op de afscheidsfoto’s. Daarom is afscheidsfotografie zo waardevol. Het zorgt voor beelden van de uitvaart en die laatste herinnering.


Een goede keuze bij uitvaartfotografie is belangrijk. Want een uitvaart kun je niet overdoen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij afscheidsfotografie, kunt u mij dit vrijblijvend vragen. Ik help u graag om een goede keuze te maken voor de nabestaanden.


Een fotoreportage is een belangrijke herinnering van betekenis in het omgaan met de rouw. Het maakt het praten erover gemakkelijker en biedt veel troost.

Uitvaartverzorger en uitvaartbegeleider Annemarie Dix.


Er altijd veel zaken voor een afscheid geregeld moeten worden , voor , tijdens en na de plechtigheid.

Annemarie Dix is een vakvrouw pur sang , daarbij zij al uw wensen en mogelijkheden bespreekt en maatwerk kan leveren om het afscheid een zeer persoonlijk karakter te geven.


Annemarie heeft passie voor het vak en zet zich altijd in om een zo mooi mogelijk afscheid samen met u te creëren. Iedere uitvaart vraagt om een unieke samenstelling van de keuzes die u maakt voor uw dierbare en Annemarie weet als geen ander dit op een georganiseerde en liefdevolle manier tot een geheel samen te brengen.

Ikzelf spreek uit eigen ervaring vandaar dat ik dit graag met u wil delen.


Voor meer informatie over Annemarie Dix kunt u de link aanklikken voor het bezoeken van haar website.