DOCUMENTAIRE FOTOGRAFIE

Jouw gezin fotograferen op een spontane manier , die beelden vastleggen die eigenlijk zo gewoon en herkenbaar zijn in iedere gezinssituatie maar straks bijzonder worden omdat men de herinneringen van een dag , week , maand of een jaar weer kan oproepen en terug kan kijken op een periode van het gezinsleven hoe het eigenlijk toen was.

Voor meer informatie en het pakket wat ik kan aanbieden kan je geheel vrijblijvend contact opnemen via de contactpagina van de website.MOMENT DESIGN FOTOGRAFIE

Gecontroleerd en ongeposeerd een fotoreportage van jullie samen , het gezin , de kinderen , een familiereportage of zelfs tijdens een laatste levensfase ? 

Neem gerust contact met mij op voor een Moment Design fotoreportage. Het eindresultaat is altijd gericht op pure spontane foto's waar de liefde en het plezier vanaf spat.

Tijdens dit soort fotoreportages ga ik samen met jullie op zoek naar intense geluksmomenten waardoor jullie volledig kunnen ontspannen en vooral jezelf kunt zijn , en juist die momenten worden vastgelegd. Bij het terugzien van die foto's beleef je het moment opnieuw en dat maakt het zo waardevol.