De random recensies zijn gebasseerd op de ervaringen van diverse nabestaanden waarbij het afscheid op beeld is vastgelegd.

Beste Henri.


Wat zijn wij blij met de prachtige fotoreportage .

Duidelijk is zeker dat deze reportage met zeer veel toewijding is gefotografeerd en vervolgens als prachtige slideshow is gemaakt.

De reportage heeft een diepe indruk op ons gemaakt.


Wij kunnen nu wanneer wij willen weer teruggaan naar deze bijzondere dag voor ons.

Wij danken jou nogmaals hartelijk voor de prachtige foto's


Met vriendelijke groeten.

Fam D.

Beste Henri,


Heel erg mooi en wat een prachtig eerbetoon voor de familie om op terug te kunnen kijken.

Wat een ontroerende foto's , het totaalbeeld van alle foto's geeft een prachtig beeld van de afscheidsceremonie die heeft plaatsgevonden en daarbij ook de gedetaileerde foto's van onschatbare waarde zijn.

Mijn complimenten Henri.


Graag tot een volgende gelegenheid.

J.v.d.W. Uitvaartleider.Beste Henri,


Wat heb je een prachtige fotoreportage gemaakt van het afscheid van onze moeder. Je hebt deze voor ons erge zware dag gefotografeerd in een hele mooie en waardevolle fotoreportage.

De onuitwisbare manier voor ons met een bijzonder oog voor detail en gevoel heb je een zeer dierbare reportage gemaakt.

Wij zijn erg blij met deze mooie afscheidsreportage.


De slideshow hebben wij inmiddels ook kunnen delen met diegene die helaas niet bij het afscheid aanwezig konden zijn.

Dank je wel voor je professionele inzet Henri en wij enorm blij zijn dat wij uiteindelijk toch voor een fotograaf hebben gekozen.


Met vriendelijke groeten

Fam B.

Geachte heer Vial,


Wat een overweldigende en ontroerende reportage en wat zitten er dierbare foto's bij.

Wij zijn erg ontroerd door alle momenten die door U zijn gefotografeerd en door ons niet zijn opgemerkt waardoor de reportage een hele bijzondere betekenis heeft gekregen , wij op gepaste momenten hier met veel liefde op kunnen terugkijken.


U was geruisloos aanwezig en hebben niks meegekregen dat U er was. Wij als familie U oprecht willen danken voor uw professionele inzet en het maken van deze ontroerende reportage ,wat ons veel troost zal geven om het verlies te kunnen verwerken.


Met vriendelijke groeten

Fam Y.B.

Beste Henri,


Onze dank gaat uit naar jouw aanwezigheid die wij hebben ervaren tijdens het afscheid van onze moeder. Het album heeft ons echt ontroerd.

Die mooie beelden die door jou zijn vastgelegd zullen voor ons een hele grote steun zijn om het verdriet te kunnen verwerken.

Heel veel dank voor je warme toewijding en inzet.


Onze hartelijke groeten

Fam J.vd L.

Beste Henri,


Wij zijn jou als familie zeer dankbaar voor de ontroerende fotoreportage die door jou is gemaakt.

Het zijn die tastbare en vooral zeer dierbare momenten die door ons niet zijn opgemerkt.


Wij jou nogmaals zeer dankbaar zijn voor je emphatie en betrokkenheid.

De foto's heb je laten spreken zonder dat hier woorden voor nodig zijn , dit ons veel kracht en steun geeft om het verlies te kunnen verwerken.


Met vriendelijke groeten,

Fam A.J.


De kracht van een gedenkwaardige reportage gebundeld in een album.


Een album maakt onderdeel uit van de rouwverwerking , dat hoor ik iedereen zeggen die voor afscheidsfotografie heeft gekozen en ik dankbaar ben dat ik namens de nabestaanden hiervan deel kan uitmaken om de emotionele periode iets lichter te kunnen maken waarbij de herinneringen van een laatste afscheid blijvend zijn.


Het album speelt n.l. een belangrijke rol hierin , niet alleen om de dag van de uitvaart nog een keer te herbeleven , maar het juist ook veel waarde heeft om het album aan anderen te laten zien die hier behoefte aan hebben of aan diegenen die de dag niet konden bijwonen.


Een album is makkelijk om het van tafel of uit de kast te pakken , wat het voor de nabestaanden makkelijker maakt om het er nog eens met anderen over te hebben waardoor de reportage hen veel troost en steun kan bieden.