Reeks foto's : met toestemming gepubliceerd

Blissi Special Day.


Heb jij als thuiswonend kind een persoonlijke wens en heeft iemand in je gezin kanker? Geef deze dan aan ons door en wij maken er een topdag van!

Tijdens de Blissi Special Day laten we een wens in vervulling gaan om gezamenlijke herinneringen voor het leven op te bouwen.

Jullie gaan naar huis met een koffer vol verhalen en kostbare herinneringen. En zijn de dagelijkse uitdagingen even vergeten.


Heb je een speciale wens ? laat het ons weten en de Stichting gaat kijken of het te realiseren is , meld je aan voor deze Blissy Special Day ,  en wie weet ontmoeten wij elkaar gauw.


Aanmelden kan via de webiste : www.blisstoshine.nl 


Het hele gezin heeft te maken met de ziekte en de gevolgen ervan. Deze naasten worden echter vaak vergeten. Ook zij verdienen het om in het zonnetje te staan, de ziekte even te vergeten en nieuwe, onbetaalbare herinneringen op te bouwen.

Shine day.


Ik nodig iedereen uit die te maken heeft met kanker, inclusief hun naasten en mantelzorgers, om deel te nemen aan de Shine Day.

Het doel van de Stichting Bliss to Shine is om deze mensen een zorgeloze dag te bezorgen, waarbij zij kunnen genieten van eten, drinken, muziek en activiteiten voor alle leeftijden. Het beste van alles ?

Deze dag is volledig kosteloos!


Mis het niet: Shine Day op zaterdag 1 juni 2024


Markeer de datum in je agenda! De volgende Shine Day zal plaatsvinden in De Basiliek in Veenendaal.


Aanmelden voor 2024 kan via de website www.blisstoshine.nl 

Bliss to Shine - wensfotografie.


Als aangesloten fotograaf bij deze Stichting maak ik geheel belangeloos fotoreportages van gezinnen die te maken hebben met kanker.

De kankerpatiƫnt wordt niet beter of de behandeling duurt al langer dan een jaar, of het gezin heeft een gezinslid verloren en wil een nieuwe start maken , dan zorgt Stichting Bliss to Shine er voor om een wensdag te organiseren volledig afgestemd op de wensen van het gezin.

Als fotograaf maak ik van die ene speciale dag dierbare herinneringen die niet meer vervagen en zo het hele gezin kan terugkijken op een onvergetelijke dag.

Klik op Blissy om naar de website te gaan.