Leven is niet de tijd die je gegeven is , maar de tijd die je hebt liefgehad.

Bliss to Shine - wensfotografie.


Als aangesloten fotograaf bij deze Stichting maak ik fotoreportages van gezinnen die te maken hebben met kanker.

De kankerpatiënt wordt niet beter of de behandeling duurt al langer dan een jaar, of het gezin heeft een gezinslid verloren en wil een nieuwe start maken , dan zorgt Stichting Bliss to Shine er voor om een wensdag te organiseren volledig afgestemd op de wensen van het gezin.

Als fotograaf maak ik van die ene speciale dag dierbare herinneringen die niet meer vervagen en zo het hele gezin kan terugkijken op een onvergetelijke dag.


Hoe ziet zo'n wensdag eruit ? Lees verder op de website o.v.v. Blissi Special Day blog.

Klik op de mascotte om verder te gaan.Samenstelling transparante offerte,


Bewust maak ik de keuze om geen vaste tarieven te publiceren voor die thema's die in opdracht worden vervaardigd , [ los gezien van afscheidsfotografie ] dit sterk afhankelijk is van de wensen van de opdrachtgever waarbij dit in gezamenlijk overleg wordt besproken daarbij aan de hand die persoonlijke wensen een transparante offerte op maat wordt samengesteld.


Iedere fotoreportage is een unieke gebeurtenis , dit dient dan ook met de grootste zorg te worden samengesteld , zowel in prijs als in mogelijkheden.Waarom mijn keuze als afscheidsfotograaf ?


Als fotograaf zijn er legio mogelijkheden te bedenken voor het maken van fotoreportages,  er genoeg fotografen te vinden zijn die alle thema's graag voor hun lens hebben en de reportages hiervan verzorgen.

In het afgelopen decennium heb ik uiteraard ook vele thema's gefotografeerd , hier heel veel ervaring en kennis mee heb opgebouwd en dit ook toepas in mijn dagelijkse werkzaamheden.


Één van de verbindende factoren die ikzelf als afscheidsfotograaf ervaar is om een waardevolle fotoreportage aan de nabestaanden te overhandigen die na een overlijden van een dierbare verder moeten, dat is voor mij dan ook van onschatbare waarde.

Dat maakt mijn werk ook zo waardevol en dankbaar om dit namens de nabestaanden te kunnen en mogen verzorgen.


Het volgen van mijn gevoel was destijds zeer vanzelfsprekend om mijzelf op één bepaalde discipline binnen mijn vakgebied te gaan richten.De afhandeling van de afscheidsreportage.


  • Zeven werkdagen na de uitvaart ontvangt u van mij een geselecteerd aantal foto's via een veilige omgeving , versleuteld en beveiligd met een inlogcode.
  • Vier weken na de uitvaart ontvangt u van mij de gehele reportage via een veilige omgeving zoals boven staat omschreven.
  • De reportage welke op een USB stick is overgezet wordt door mij persoonlijk aan de aangewezen contactpersoon overhandigd.
  • Indien er is gekozen voor een fotoalbum maak ik zes weken na de uitvaart een afspraak met u om het album persoonlijk te overhandigen.
  • De nota van de reportage wordt rechtstreeks aan uw uitvaartleider verzonden.
  • De veiligheid van de verstuurde bestanden is gewaarborgd , alleen u kunt de bestanden openen met een inlogcode , de bestanden zijn vrij van virussen en worden ook niet op een server opgeslagen.
  • Om de persoonlijke aandacht en privacy te waarborgen maak ik géén gebruik van bezorgdiensten.


Overige thema's die ik als fotograaf kan aanbieden.


Indien het inhuren van een fotograaf nu bovenaan het lijstje staat voor een speciale gebeurtenis , denkende aan b.v. een geboorte , een huwelijk of een gezinsreportage , neem gerust geheel vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden die ik kan bieden te bespreken.

Ondanks dat er voor deze thema's hele andere emoties een rol spelen dan bij een afscheid , kan ik ook voor deze specifieke onderwerpen een mooie en op maat gesneden reportage verzorgen. 


Tot slot.


Wil ik u bedanken voor uw tijd en aandacht die u op mijn site heeft besteed om meer te weten te komen over afscheidsfotografie en vooral de waardevolle betekenis hiervan.

Zijn er nog vragen die voor u onbeantwoord zijn gebleven ?

Neem gerust contact met mij op , ik sta u graag te woord.


Met vriendelijke groeten.

Henri.