Samenstelling transparante offerte,


Bewust maak ik de keuze om geen vaste tarieven te publiceren voor die thema's die in opdracht worden vervaardigd , [ los gezien van afscheidsfotografie ] dit sterk afhankelijk is van de wensen van de opdrachtgever waarbij dit in gezamenlijk overleg wordt besproken daarbij aan de hand die persoonlijke wensen een transparante offerte op maat wordt samengesteld.


Iedere fotoreportage is een unieke gebeurtenis , dit dient dan ook met de grootste zorg te worden samengesteld , zowel in prijs als in mogelijkheden.Welke thema's fotografeer ik o.a. nog meer.

Bruidsfotografie.

Concertfotografie

Model - portretfotografie.

Documentaire gezinsfotografie

Sportevenementen

Dierenfotografie

Voordat ik mij volledig kon gaan richten op afscheidsfotografie , heb ik in de voorgaande jaren vele thema's mogen fotograferen die mij vele dankbare en mooie momenten hebben opgeleverd, en nog.

Ik heb voor mijzelf destijds de vraag gesteld wat de meeste voldoening zou geven om mij te gaan richten op één specialisatie en dit ook daadwerkelijk verder uit te gaan werken.


Uiteindelijk gaf mijn gevoel de doorslag om mij te gaan richten op afscheidsfotografie , hier is een lange weg aan vooraf gegaan voordat ik mijn eerste afscheidsreportage kon fotograferen.

Wat niet wil zeggen als er een aanvraag binnenkomt voor één van bovenstaande thema's dat ik hier niet op zal reageren , uiteraard zal ik de aanvraag serieus in behandeling nemen, dat spreekt voor zich.


Waarom ik de richting van afscheidsfotografie heb gekozen.

Als fotograaf kan ik niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om foto’s te maken van speciale gebeurtenissen in iemands leven, maar het verschil om kwalitatief goede foto’s te maken zitten in de kleine dingen die de herinneringen nog specialer maken.

Ikzelf merk iedere keer dat foto’s herinneringen oproepen troost bieden, beelden die niet worden opgemerkt maar naderhand veel ruimte scheppen om over uw dierbare te kunnen praten.

Juist die beelden die bij een afscheid gemaakt worden zijn belangrijke herinneringen voor nu en voor later.


Het zijn juist die momenten die de herinneringen in leven houden en daarbij ikzelf een belangrijke rol kan spelen om die mooie momenten voor u vast te leggen.

De vakmanschap en de ervaring van de fotograaf kan het verschil maken om juist die beelden te fotograferen die van grote betekenis kunnen zijn die voor anderen onopgemerkt blijven.

Het verschil zit in de details en juist die details belangrijk zijn en naderhand van onschatbare waarde zijn.


Ik werk dan ook onopvallend , mijn aanwezigheid valt weg in de harmonie van het samenzijn, daardoor ik die speciale momenten ook kan vastleggen die voor anderen verborgen blijven, zodoende u de dierbare en speciale herinneringen levend kan houden , die momenten worden vastgelegd op het natuurlijke verloop van het samenzijn , dat maakt het ook zo waardevol.


Deze bepaalde kenmerken zijn mede bepalend voor mij geweest om de richting van de afscheidsfotografie te kiezen en hier ook volledig de nadruk op te leggen.

Er komt zoveel meer bij kijken dan alleen het bedienen van mijn apparatuur , de menselijke kant , mijn inlevingsvermogen en empathisch vermogen speelt hierin een cruciale rol , dat maakt juist het verschil om die gevoelens te vertalen naar herinneringen. 


Één van de verbindende factoren die ikzelf als afscheidsfotograaf ervaar is om een waardevolle fotoreportage aan de nabestaanden te overhandigen die na een overlijden van een dierbare verder moeten.

Dat maakt mijn werk ook zo waardevol en dankbaar om dit namens de nabestaanden te kunnen en mogen verzorgen.


Het volgen van mijn gevoel was destijds zeer vanzelfsprekend .


Tot slot.


Wil ik u bedanken voor uw tijd en aandacht die u op mijn site heeft besteed.

Zijn er nog vragen die voor u onbeantwoord zijn gebleven ?

Neem gerust contact met mij op , ik sta u graag te woord.


Met vriendelijke groeten.

Henri.